Ajankohtaista

SAVE ME!

save

Sävelillä ryyditetty dystopia lähitulevaisuudesta. Tätäkö kohti olemme menossa?

Joensuu, Suomi vuonna 2043. Ihmiset on sirutettu ja jaettu neljään yhteiskuntaluokkaan taloudellisen aseman perusteella. Kaupungin eri osat on jaoteltu niin, että pääsy alueille riippuu yhteiskuntaluokasta. Kaikki julkiset palvelut on karsittu minimiin. Siruttomat ihmiset ovat rikollisia, jotka tavattaessa toimitetaan rehabilitoitaviksi. Alimmassa, hyödyttömien ihmisten yhteiskuntaluokassa elävien ainoa mahdollisuus selvitä on pitää huolta toinen toisestaan.
Puolivahingossa ykkösluokan alueen viereen jääneelle Pakkahuoneelle ovat kaikki tervetulleita. Se on turva- ja kohtaamispaikka monenlaisille ihmisille. Toistaiseksi.

Käsikirjoitus: työryhmä
Ohjaus: Hannele Autti
Musiikin sovitus ja ohjaus: Tellu Turkka

Rooleissa: Leena Halonen, Marko Turunen, Mervi Venäläinen, Mikko Sairanen, Teemu Jaatinen, Iines Ratilainen, Lassi Pirinen, Sauli Pietarinen, Anni Turunen, Hertta Ratilainen, Ulla Lehmusoksa, Harri Ruuskanen, Riitta Pirttisalo

Kantaesitys Joensuun Pakkahuoneella lauantaina 18.3. klo 19

Muut esitykset:
la 25.3. klo 19
su 26.3. klo 16
pe 31.3. klo 19
ke 5.4. klo 19
pe 7.4. klo 19
pe 21.4. klo 19
la 22.4. klo 19
su 23.4. klo 18

Liput 18 €/ 13 €

Lippuvaraukset: vaarapyora@gmail.com

Vääräpyörä järjestää säännöllisesti teatteri-impro- ja improleikkityöpajoja Joensuun Pakkahuoneella esimerkiksi koulujen syys- ja hiihtolomalla sekä kesäisin. Seuraa ilmoittelua Facebookissa.

Erikseen tilattavissa on Marko Turusen luotsaaman Pentti-sedän matkalaukkuteatteri jossa1 pehmolelunäyttelijät esittävät yhdessä Vääräpyörän ihmisnäyttelijöiden kanssa omintakeisen satuiloittelun Lumikki ja ainakin seitsemän kääpiötä. Esitys on kevyesti osallistava ja osittain improvisoitu. Esitys sopii kaikenikäisille, ikäsuositus 3 vuodesta ylöspäin. Esityksen kesto on n.35 min.


Kaipaatko tapahtumaan esitystä lapsille tai aikuisille? Erilaisiin tapahtumiin voimme räätälöidä ohjelmaa. Vaikkapa valmistujaisiin, teemapäiviin tai pikkujouluihin saat Vääräpyörältä ohjelmaa juhlaan kuin juhlaan: Tuhmat Tädit – moniäänistä laulua ja stand-up komiikkaa, Pakka sekaisin – teatteri-improvisaatiota sekä sketsityyppistä lyhytohjelmaa mm. epätoivoimproryhmä Purkkaa tukasta, Levitaatioshow, Joukkoturvakouluttajat Jukka Nortti ja Pertti Smartti sekä bluesia ja suutaan soittava bluesmies Martti Ediskuu. Ota rohkeasti yhteyttä vaarapyora@gmail.com


Ootko mun Kaverljin esitykset Pakkahuoneella ovat päättyneet, mutta esitys on tilattavissa esimerkiksi kouluille tai päiväkodeille, sekä erilaisiin lastentapahtumiin ohjelmaksi. Kesto n. 1h. Ota yhteytta (katso yhteystiedot)!

 

Tukemassa Jenny ja Antti Wihurin rahasto sekä Joensuun kaupunki

Jatkossa vain kiertueella! Tilattavissa.