Ajankohtaista

KEVÄTJUHLA – näytelmän ensi – illassa huhtikuussa! Tervetuloa!
pe 13.4. klo 19 (ensi – ilta)

la 14.4. klo 19

to 19.4. klo 20

to 26.4. klo 20

su 29.4. klo 18

pe 4.5. klo 19

la 5.5. klo 19

su 6.5. klo 18

pe 11.5. klo 19

la 12.5. klo 19

Kevätjuhla on musiikin siivittämä tarina haudatusta veriteosta, vaietuista tunteista ja ymmärtämisen tarpeesta. Näytelmän taustalla on Tuusulassa vuonna 1976 tapahtunut surmatyö, jossa 15-vuotias koulutyttö surmasi parhaan ystävänsä.

Lisätiedot: Kevätjuhla

 

Vääräpyörä järjestää säännöllisesti teatteri-impro- ja improleikkityöpajoja Joensuun Pakkahuoneella esimerkiksi koulujen syys- ja hiihtolomalla sekä kesäisin. Seuraa ilmoittelua Facebookissa.

Erikseen tilattavissa on Marko Turusen luotsaaman Pentti-sedän matkalaukkuteatteri jossa1 pehmolelunäyttelijät esittävät yhdessä Vääräpyörän ihmisnäyttelijöiden kanssa omintakeisen satuiloittelun Lumikki ja ainakin seitsemän kääpiötä. Esitys on kevyesti osallistava ja osittain improvisoitu. Esitys sopii kaikenikäisille, ikäsuositus 3 vuodesta ylöspäin. Esityksen kesto on n.35 min.


Kaipaatko tapahtumaan esitystä lapsille tai aikuisille? Erilaisiin tapahtumiin voimme räätälöidä ohjelmaa. Vaikkapa valmistujaisiin, teemapäiviin tai pikkujouluihin saat Vääräpyörältä ohjelmaa juhlaan kuin juhlaan: Tuhmat Tädit – moniäänistä laulua ja stand-up komiikkaa, Pakka sekaisin – teatteri-improvisaatiota sekä sketsityyppistä lyhytohjelmaa mm. epätoivoimproryhmä Purkkaa tukasta, Levitaatioshow, Joukkoturvakouluttajat Jukka Nortti ja Pertti Smartti sekä bluesia ja suutaan soittava bluesmies Martti Ediskuu. Ota rohkeasti yhteyttä vaarapyora@gmail.com


Ootko mun Kaverljin esitykset Pakkahuoneella ovat päättyneet, mutta esitys on tilattavissa esimerkiksi kouluille tai päiväkodeille, sekä erilaisiin lastentapahtumiin ohjelmaksi. Kesto n. 1h. Ota yhteytta (katso yhteystiedot)!

 

Tukemassa Jenny ja Antti Wihurin rahasto sekä Joensuun kaupunki

Jatkossa vain kiertueella! Tilattavissa.