Jääkarhut

Tervetuloa katsomaan Jääkarhuja!

jääkarhut1

Joensuulainen teatteriryhmä Vääräpyörä esittää helmi-maaliskuussa kirpakan perhedraaman Jääkarhut. Esitykset Joensuun Pakkahuoneella, Rantakatu 2 b.

Jonas Gardellin näytelmä Jääkarhut on kaamealla tavalla hauska kertomus ikääntyvän äidin syntymäpäivistä, joilla mikään ei tapahdu suunnitelmien mukaan. Paikalle saapuvat kaksi aikuista tytärtä, seurueesta uupuu vain perheestään kohukirjan kirjoittanut poika. Jonas Gardell kuvaa oivaltavasti perheen ja ihmissuhteiden raadollisuutta. Äitiyttä ja tyttärenä olemista suoritetaan itku kurkussa ja vanhat luurangot kaivetaan kaapeista yhä uudelleen juhlapöytään kilisteltäviksi. Miksi kohtaaminen on niin vaikeaa, miksi rakkaus ja syyllisyys ovat niin lähellä toisiaan?

”Hannele Autti on ohjauksessaan onnistunut tuomaan arat aiheet näkyviin juuri hahmojen statusten kautta. Nerokas käsikirjoitus on täynnä koomista dialogia, joka jäätävyydestään huolimatta naurattaa katsojaa.” (poiminta Karjalaisen arvostelusta 20. 2. 2012, kirjoittaja Maaria Drake)

http://www.karjalainen.fi/fi/viihde-ja-kulttuuri/alueet/teatteri-arviot/item/3881-vaarapyora-teatteri-kritiikki-jaakarhut

Haluatko keskustella näytelmän teemoista esiintyjien kanssa? Pienille ja isommillekin ryhmille tarjoamme mahdollisuutta jatkaa iltaa esityksen jälkeen ja keskustella Jääkarhut -näytelmän teemoista ja teatterin tekemisestä. Sovittava etukäteen p. 0504640378/ Suvi Laaninen

Lämpimästi tervetuloa teatteriin!

jääkarhutjuliste

JÄÄKARHUT
Ohjaus: Hannele Autti
Rooleissa: Leena Halonen, Riitta Pirttisalo, Suvi Laaninen, Ilkka Marttinen ja Elisa Järveläinen

Seuraavat esitykset Joensuun Pakkahuoneella:
torstai 8. 3. klo 19
perjantai 9. 3. klo 19
torstai 15. 3. klo 19
perjantai 16. 3. klo 19
perjantai 23. 3. klo 19
lauantai 24. 3. klo 19
Mahdollisuus myös päiväesityksiin 16.3. ja 23.3. tilauksesta esim. opiskelijaryhmille

Liput: normaali 15 e
alennuslippu 8 e (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet)
muut: ryhmät, väh. 10 henkilöä 10 e/lippu

Lippuvaraukset: Carelicum puh. 013 267 5222
Ryhmävaraukset: 050 4640378/ Suvi