Tilattavat esitykset

 

Tuhmat tädit ja Pakka Sekaisin

Lähestyvätkö pikkujoulut, firman juhlat tai festivaalit? Vääräpyörä tarjoaa edullisesti räätälöityä ohjelmaa juhlaan kuin juhlaan. Tarjolla esimerkiksi estraditaideryhmä Tuhmat Tädit sekä improvisaatioteatteriryhmä Pakka Sekaisin. Lapsille sopii mainiosti Pentti-sedän matkalaukkuteatteri. Lisäksi useita erilaisia sketsityyppisiä lyhytohjelmia (lue alla). Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Pentti-sedän matkalaukkuteatteri

Pentti-sedän matkalaukkuteatteri on käsikirjoittaja-näyttelijä Marko Turusen luotsaama pehmoleluteatteri, jossa pehmolelut tulkitsevat sarjan tunnettuja satuja omintakeisella tavallaan.
Esitykset ovat osittain improvisoituja ja osallistavia ja ne on suunnattu etupäässä lapsille.

Pentti-sedän matkalaukkuteatteri on tilattavissa edullisesti esim. päiväkoteihin, iltapäiväkerhoon, kouluille, syntymäpäiville tai lastenjuhliin joko Vääräpyörän elävien näyttelijöiden vahvistamana tai puhtaana pehmoleluteatterina. Yhteystiedot vaarapyora@gmail.com tai 0442636712

 

Lyhyttä ja napakkaa

Sketsityyppiset lyhytohjelmat (n. 10-15 min) erilaisista erityisosaamisalueiden ammattilaisista. Lyhytohjelmaa voidaan rakentaa myös tilauksesta:

MarkoharriJukka Nortin ja Pertti Smartin puolustuslajikamppailuesittely. Tilattavissa myös joukkoturvakoulutus esimerkiksi firman juhliin.

Ilpon ja Pertun epätoivoimprovisaatioryhmä Purkkaa tukasta.

Aulis Lyytinen. Mentalisti, jonka ajatustenlukutaito perustuu saumattomaan yhteistyöhön avustajansa kanssa.

 

 

Ootko mun kaverlji? 

Tällä hetkellä lastenteatteri – esitys ”Ootko mun kaverlji?” – esitys on tilattavissa. Esitys on siirtynyt ns. ”pöytälaatikkoon” odottamaan mahdollisia esityksiä. Esityksen uudelleen lämmityksestä on sovittava erikseen. Esitys sisältää musiikkia ja osallistuttaa lapsia yhteiselle matkalla eläinystävien kanssa. Kesto n. 1h. Tulemma paikalle erilaisiin tilaisuuksiin tai tapahtumiin, kouluille tai päiväkodeille. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

8111864479_76bd9e9534_o